Помощник треньорът на Левски Живко Миланов говори пред медиите преди

...
Помощник треньорът на Левски Живко Миланов говори пред медиите преди
Коментари Харесай

От Левски хвърлиха светлина около трансферната политика и заплатите в клуба

Помощник треньорът на Левски Живко Миланов приказва пред медиите преди първата подготовка на тима за новата година през днешния ден. Той хвърли светлина върху играчите, които ще бъдат освободени и тези, които ще бъдат привлечени. Освен това някогашният бранител приказва и за заплатите, поради които не трябва да се харчи повече от това, което влиза като доход в касата.

" Засега нови няма. Процесът на трансферния интервал е отворен и за момента има много набелязани. Не бързаме. Разполагаме единствено с футболистите от предходната година. Има няколко напуснали. Има такива, които се наблюдават. Процесът е отворен. Не желаеме да бързаме. Не желаеме и да вършим грешките от миналите години. Да се подписва с такива от Youtube. Този интервал е по-труден за прехвърляния ", стартира той.

" Ще изиграем към 5 контроли. 20 дни ще бъдем там. Следим и българи, и чужденци. Не е толкоз елементарно. Имаме параметри, които са ни заложени и би трябвало да влезем в тях. Не може да харчиш повече от каквото ти влиза в клуба. Това е много мъчно ", продължи някогашният капитан.

" Сигурен съм, че Левски ще наподобява по друг метод. Трябва да се вземат няколко нови попълнения. Нямаше време да се прави подготовка. Сега ще има. Да се създадат нужните разбори и се надяваме Левски да наподобява по друг метод ", съобщи досегашният защитник на отбора.

" Ще има разлъка с някои. Въпрос на доуточнение. Въпрос на договаряния ", добави асистент треньорът.

Относно терзанията за наднормено тегло на играчите след паузата:

" Те са имали стратегия, която са изпълнявали. След отмора е обикновено да има амплитуди. До 4-5 дни всичко ще е в нормите. Няма да се прави поклон към никого ", приключи изявлението си Миланов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР