Помощник треньорът на Левски Живко Миланов говори пред медиите преди

...
Помощник треньорът на Левски Живко Миланов говори пред медиите преди
Коментари Харесай

От Левски с разкритие за трансферната политика и заплатите в клуба

Помощник треньорът на Левски Живко Миланов приказва пред медиите преди първата подготовка на тима за новата година през днешния ден. Той хвърли светлина върху играчите, които ще бъдат освободени и тези, които ще бъдат привлечени. Освен това някогашният бранител приказва и за заплатите, поради които не трябва да се харчи повече от това, което влиза като прихов в касата.

"Засега нови няма. Процесът на трансферния интервал е отворен и за момента иима много набелязани. Не бързаме. Разполагаме единствено с футболистите от предходната година. Има няколко напуснали. Има такива, които се наблюдават. Процесът е отворен. Не желаеме да бързаме. Не желаеме и да вършим грешките от миналите години. Да се подписва с такива от Youtube. Този интервал е по-труден за прехвърляния ", стартира той.

"Ще изиграем към 5 контроли. 20 дни ще бъдем там. Следим и българи, и чужденци. Не е толкоз елементарно. Имаме параметри, които са ни заложени и би трябвало да влезем в тях. Не може да харчиш повече от каквото ти влиза в клуба. Това е много мъчно. Имаше много отговорности към футболистите, само че към този миг всичко е изплатено е изплатено. ", продължи някогашният капитан.

"Сигурен съм, че Левски ще наподобява по друг метод. Трябва да се вземат няколко нови попълнения. Нямаше време да се прави подготовка. Сега ще има. Да се напаравят нужните разбори и се надяваме Левски да наподобява по друг метод ", съобщи досегашният защитник на отбора.

"Ще има разлъка с някои. Въпрос на доуточнение. Въпрос на договаряния ", добави асистент треньорът.

Относно терзанията за наднормено тегло на играчите след паузата:

"Те са имали стратегия, която са изпълнявали. След отмора е обикновено да има амплитуди. До 4-5 дни всичко ще е в нормите. Няма да се прави поклон към никого ", приключи изявлението си Миланов.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР