Помощник-треньорът на българския ансамбъл по художествена гимнастика Михаела Маевска заяви,

...
Помощник-треньорът на българския ансамбъл по художествена гимнастика Михаела Маевска заяви,
Коментари Харесай

Михаела Маевска: Весела Димитрова е треньор №1 в света по художествена гимнастика |

Помощник-треньорът на българския отбор по художествена гимнастика Михаела Маевска съобщи, че девойките са изцяло готови за Световното състезание в Япония. Тя се радва, че през последните пет години се е учила от най-хубавия треньор в света - Весела Димитрова.

Вчерашната подготовка беше последна за грациите от ансамбъла в зала " Раковски ", защото след международното състезание в Япония те ще прекратят кариерата си. Отборът отпътува за шампионата късно нощес.

" Момичетата са доста готови, съчетанията са към този момент безусловно направени. Тренировките минаха много леко, тъй като в действителност всичко е направено. Надяваме се да са здрави и да съумеят да устоят надпреварата. и да се сбогуват със спорта уместно. Направихме напълно минимални промени, които на пръв взор даже няма по какъв начин да се видят. Но това по никакъв метод не е попречило на изработването на съчетанията ", сподели Маевска във видео изявление за фейсбук страницата на БФХГ.

След игрите в Рио 2018, където тя завоюва бронз с ансамбъла на България, Маевска стана помощник-треньор на сегашния тим.

" Тези пет години с този тим бяха продължение на моя гимнастически живот. Научих се на доста неща, с помощта на Весела Димитрова също, тъй като тя беше първият треньор, с който съм работила. И в действителност се веселя, че от най-хубавия треньор сега в България, дори в света по гимнастика, съм се учила.

Искам да пожелая на девойките да бъдат все по този начин устремени, да не престават да се борят в живота с всичко, както до момента и да се любуват на триумфите си ", добави Маевска.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР