Поморийски дилър сгафи сериозно, след като седна зад волана надрусан

...
Поморийски дилър сгафи сериозно, след като седна зад волана надрусан
Коментари Харесай

Дилърът Патьо подкара БМВ надрусан, заведе ченгетата право до нарколабораторията си

Поморийски дилър сгафи съществено, откакто седна зад кормилото надрусан със гибелен коктейл кокаин, амфетамин, метамфетамин и канабис. Криминално проявеният Георги Димитров, по прякор Патьо, е засечен от полицейски патрул през вчерашния ден. към 09:15 ч. в региона на кръговото кръстовище на изхода Бургас в посока Поморие. Вместо обаче да спре на сигнал със стоп-палка, Патьо форсирал още повече своето БМВ. След къса гонка колата е спряна по пътя за Поморие, а лидерът – задържан, оповестява " Флагман ".

Още при прекъсването на автомобила, Патьо изхвърлил на седалка в колата топче с канабис. Георги е тестван за приложимост на наркотични субстанции, като апарата отчел умопомрачителни индикатори. 30-годишният помориец, който от горната страна на всичко карал и без брошура, отказал да даде кръв за химичен разбор.

Последвал мълниеносен обиск в дома му, ситуиран на поморийската улица " Добри Чинтулов ". Там са открити и конфискувани голям брой саксии, засадени с канабисови растения и глави от съцветия с марихуана, готови за сушене. Общото количество на откритата марихуана е с тегло към 200 гр.

Георги е арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР