Поморие. Когато има нарушаване на националната ни сигурност, разбира се,

...
Поморие. Когато има нарушаване на националната ни сигурност, разбира се,
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в Поморие: Към момента нямаме данни, за да пристъпим към изгонване на руски дипломати от България

Поморие. Когато има нарушение на националната ни сигурност, несъмнено, че се подхващат съответните дейности от способените органи. Към сегашния миг нямаме такива данни, с цел да пристъпим към изпъждане на съветски дипломати от България. Това разяснява пред медии в Поморие ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В Поморие той взе участие в регионалния семинар на ГЕРБ-Бургас „ Отворено ръководство, коалиция и непоклатимост “.
„ Има единна позиция на Европейски Съюз. Преди дни завърши съветът на водачите. България като член на европейското семейство, несъмнено, постоянно сме солидарни към единната позиция, която показва Европейски Съюз. Това, което беше изразено от Англия, беше подкрепено от всички велики сили – това са страни, които изповядват европейските демократични полезности ”, съобщи Цветанов.
„ Българска социалистическа партия не са опция. Те не могат да се похвалят с управнически решения, които да са отговори на сложени от хората въпроси. Точно по тази причина тяхната единствена цел е да разрушават “, уточни Цветанов.
„ Искам да благодаря на бургаските сътрудници, на локалните кметове, на депутатите. На срещи като днешната би трябвало да си приказваме за действителните политики, които можем да осъществяваме за идните локални и европейски избори. Също по този начин би трябвало да се подготвим да противодействаме на подправените вести, операциите и спекулациите на политическите ни съперници “, изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ. Той разяснява, че точно при ръководството на ГЕРБ морските общини в област Бургас са изживели разцвета си. „ Доверието, което имаме през днешния ден, е въз основата на забележимите резултати, които постигнахме тук през годините “, посочи Цветанов.
Той описа по какъв начин преди 2 седмици в София е имало извънредно мощно мероприятие - форума на Групата на ЕНП в Комитета на районите. „ Това събитие събра на едно място представители на европейските институции с кметовете и ръководителите на общинските препоръки от ГЕРБ от цялата страна. Заедно дискутирахме това, което би трябвало да се приготви в Европа за новия финансов интервал “, показа Цветанов.
По думите му европейската взаимност е основна за развиването на българските общини. „ Една от нашите съществени цели е да я запазим и за Новия програмен интервал, който стартира през 2020 година През миналия програмен интервал отделените средства, за които можеха да аплайват българските общини, бяха над 7 милиарда лв.. Това е сериозен запас който не може да пристигна от налози и страната “, посочи Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР