Помня, когато българите бяхме „дебили”. Сещам се неотдавна, когато същият

...
Помня, когато българите бяхме „дебили”. Сещам се неотдавна, когато същият
Коментари Харесай

Георг Георгиев за работата носи свобода: Тотално подменено, изопачено и извадено от контекста изказване на премиера Борисов

Помня, когато българите бяхме „ дебили”. Сещам се наскоро, когато същият създател ни назова и „ детското население”. Народният съд бе „ належащо и неизбежно военновременно правосъдие”, а демокрацията отнемаше доста.

Това написа на персоналната си страница във Facebook зам.-министърът на външните работи и ръководител на МГЕРБ Георг Георгиев, който разяснява офанзивите против премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във връзка казаната през вчерашния ден от него фраза "работата носи независимост ". Ето какво още показа Георгиев:

"Всичко нагоре са цитати. Съдържанието им е тъкмо, правилно предадено и създателите му са имали поради тъкмо това, което са споделили, подплатено със съответната аргументация - ценностна и идеологическа. Държа да отбележа, че осъждайки тези искрено цинични думи, аз и сътрудниците ми ставахме цел на офанзиви и подбив. Целеха ни точно тези, които през днешния ден пишат най-вече за едно тотално сменено, изопачено и извадено от подтекста изявление на премиера Борисов. Това е двуличие.

Борбата с езика на омразата е идея и всекидневна борба, а не разменна монета за фабрикувани кавги, когато някой има изгода от тях, с цел да подхранва евтините си политически цели. Пожелавам на последващи управленци и кандидати за такива, да имат волята и смелостта да създадат толкоз за изкореняването на антисемитизма и ксенофобията в обществото ни, колкото направи Борисов и водената от него политика ".


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР