Помните ли Зара от първия сезон на популярното риалити у

...
Помните ли Зара от първия сезон на популярното риалити у
Коментари Харесай

Известна участничка от Big Brother с коронавирус след почивка в Бали

Помните ли Зара от първия сезон на известното риалити у нас " Big Brother "? Това е онази хубавица, която забърка същинска каша с Найден и съквартирантката си Мел, а съгласно доста хора даже е виновницата " сексът в Къщата да не е мираж ".

В последно време брюнетката се е запалила по йога и след повече от месец в Бали, реши да продължи да обикаля света и да изумява хората с разнообразни ястия и спиращи дъха гледки. Всичко изглеждаше като цялостна идилия, само че раят завърши преди няколко дни, а дните на Зара се трансфораха в същински призрачен сън. Красавицата минава през нещо извънредно.

Оказва се, че тя се е разболяла от ковид и това я принуждава да седи вкъщи, написа Блиц. Зара не желае да споделя доста за признаците си, само че пък виждаме, че очевидно вирусът най-малко не я е повалил 24/7 на легло и тя е решила да се разнообрази, правейки нетипични неща за себе си.

Зара е решила да прави самун и, естествено, извести за това всичките си клиенти в Инстаграм.

Към днешна дата хубавицата към този момент е на независимост и се намира в безценен хотелски комплекс, където е запретнала ръкави да тренира и да се отдаде на своята дзен идеология, разбираме от профила й в обществената мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР