Помните ли PlayStation Magazine? Това беше едно от малкото медийни ...

Помните ли PlayStation Magazine? Това беше едно от малкото медийни

Списанието на PlayStation официално се преименува на Play Magazine

Помните ли PlayStation Magazine? Това беше едно от дребното медийни издания, представящи горещи вести единствено и само за. Това беше и единственото списание, описващо публична информация от компанията в продължение на 25 години. Издателят Future Publishing обаче, след консултация със Sony, реши да приключи публикуването на медията, следвайки образеца на Nintendo и Xbox.

Официалната обява гласи:

„Всички неща си имат своя край, и ние дружно със Sony усещахме, че Official PlayStation Magazine заслужава едно пълноценно пенсиониране. Въпреки това ние към момента обичаме PlayStation и списанията като цяло, знаем, че и вие ги обичате, и по този начин се роди Play.“

Новото от време на време издание резервира в общи линии същият редакторски екип, с истинския редактор Иън Дийн като шеф. Това ни кара да се замислим до каква степен това е де факто един ребранд, в сравнение с края на списанието. Все отново Future Publishing дръпна шалтера и на Official Xbox Magazine предходната година, единствено че тогава компанията освободи целия работещ екип. Тогава неин представител разяснява, че продажбата на видеоигри е строго наранена последните години, което на собствен ред се е отразило и на периодическата медия.

Източник: kaldata.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg