Помните ли нидерландката Андреа от Хелс Китчън - мацката, която

...
Помните ли нидерландката Андреа от Хелс Китчън - мацката, която
Коментари Харесай

Помните ли едрог@рдата Андреа от Хелс Китчън: Сполетя я неочаквана и тежка драма!

Помните ли нидерландката Андреа от Хелс Китчън - мацката, която се появи в предишния сезон на формата, не говореше български, само че съумя да " обере точките " и погледите на феновете. При това не толкоз с виртуозни кулинарни умения, колкото с визията си.

Андреа е измежду най-надарените в бюста участнички в родни формати, освен Хелс Китчън, а въобще. Тя обаче не се задоволяваше да демонстрира даденостите си под дрешките, а се хвалеше с купища фотоси без облекла и в искрено провокативни, даже засрамващи пози...

Мнозина от момчетата във формата тогава я гледаха с " течащи лиги ", само че тя не обърна кой знае какво внимание на съвсем никого. Андреа влезе и излезе от формата уверена, че има данните да завоюва някой същински алфа-мъжкар и не се задоволяваше с елементарни хлапетии...

Е, тъкмо в това се оказа и актуалната й драма. Самата тя призна, година след предаването, че още е сама и не е обвързана. И това й тежи, тъй като не може да срещне мъж, който да я възприема съществено и да й демонстрира същинско почитание и любов, а освен плътско предпочитание.

" Искам мъж, който да е с голямо сърце, да е почтен и да е правилен, само че такива мъже са все по-рядко събитие. Повечето гледат да те смъкват, да те имат в леглото и след това се изпаряват с 300, тъй като не желаят да имат отговорности. Мъчно ми е от този факт ", признава с болежка Андреа.

Тагове: Андреа Андреа от Хелс Китчън Хелс Китчън формат алфа-мъжкар
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР