Ползвайки напреднали технологии, тази доказана в практиката програма запазва на

...
Ползвайки напреднали технологии, тази доказана в практиката програма запазва на
Коментари Харесай

WinX DVD Copy Pro – точното решение за копиране на DVD

Ползвайки напреднали технологии, тази потвърдена в практиката стратегия резервира на 100% качеството, структурата и наличието на истинския диск

Софтуерът за бекъп и клониране на DVD дава нов живот на старите носители с видео, аудио и данни (илюстрация: Digiarty Software)

Много фенове на филмите и музиката разполагат с скъпи сбирки от DVD дискове, които в модерните цифрови времена не могат да гледат на всяко устройство. Освен това има риск остарелите оптични носители да се повредят и по този начин част от сбирката да бъде изгубена вечно. Ето за какво софтуерът за прекопирване на DVD продължава да бъде настоящ.

Копирането на DVD на твърдия диск на компютъра разрешава по-нататъшно превръщане на филмите във формати, комфортни за гледане, да вземем за пример, на смарт телефони и таблети, които се трансфораха в най-популярните устройства за видео. Разумно е също по този начин да вършиме цялостен бекъп на DVD на нов оптичен притежател, с цел да му имате свежо копие, намалявайки риска от щета.

Ако изберете най-хубавия програмен продукт за прекопирване на DVD, ще преодолеете и редица проблеми, с които се сблъсквате при други стратегии – като неспособност за прочитане на новите дискове, мудна преработка, неприятно качество на изходящия файл и така нататък С рекламация за най-хубав за изброените задания е софтуерът WinX DVD Copy Pro – високопроизводително решение, с потвърдена успеваемост през годините и усъвършенствани технологии за бързо и качествено бекъп и клониране на DVD.

WinX DVD Copy Pro резервира на 100% качеството, структурата и наличието на истинския диск (илюстрация: Digiarty Software)

Уникални технологии вършат разликата

Тази стратегия е проектирана особено да посрещне потребностите на Windows потребителите от бекъп на DVD при разнообразни сюжети: клониране „ DVD на DVD ” за несъмнено съхранение; прекопирване на „ DVD в ISO облик ” за следващ запис върху празен притежател, възпроизвеждане или рипване на DVD ; прекопирване на „ DVD в MPEG2 файл ” за потребление в медийния център; възстановяванe на остарели надраскани DVD и други Освен това WinX DVD Copy Pro има безграничен достъп до всички районни кодове и read-only DVD-та, оправя се с надраскани носители и неприятни браншове.

Голямата разлика спрямо останалите приложения на пазара, която прави WinX DVD Copy Pro най-хубавия програмен продукт за бекъп и клониране идва от технологията за „ дисково дупликиране бранш по бранш ” и механизма за „ сканиране на DVD едно към едно ”, с помощта на които копието резервира на 100% качеството, структурата и наличието на истинския диск. Програмата разпознава и употребява най-подходящия модул за декодиране, прави съвършено прекопирване на DVD в границите на 12-17 минути според от районен съд конфигурацията и автоматизирано възвръща във допустимо най-голяма степен надраскани носители, развалени и неприятни браншове.

Безплатен достъп до най-новата версия

Всеки искащ може да се възползва изцяло гратис от скоростните и функционални преимущества на програмата. В момента тече специфична коледна акция, в границите на която можете да получите подарък – лицензно копие на WinX DVD Copy Pro гратис – с цялостен достъп до всички функционалности на новата версия V3.9.1. Безплатното копие обаче не разрешава актуализиране до бъдещите нови функционалности на програмата, до момента в който доживотният лиценз, който коства $29,95 (намален от $67,95) включва както безвъзмездни ъпдейти до всички бъдещи версии и усъвършенствания, по този начин и техническа поддръжка.

Основни функционалности

И по този начин какво можете да вършиме по-конкретно с тази стратегия, откакто си свалите безплатното копие от уеб страницата на доставчика. Ето част от нейните основни благоприятни условия:

1. Пълен бекъп „ DVD на DVD ” в съответствие 1:1

В този случай просто можете да копирате 1 към 1 вашия автентичен DVD диск на празен DVD притежател за по-сигурно предпазване, без утежняване на качеството. WinX DVD Copy Pro разрешава прекопирване на всевъзможни дискове, включително D9 към D9 (8,5GB), D5 към D5 (4,7GB) или непокътнато клониране на DVD видео, аудио и данни на празен DVD-/+R (DL), DVD-/+RW (DL) или DVD RAM.

2. Клониране 1:1 на DVD в ISO или VIDEO_TS директория

С помощта на WinX DVD Copy Pro можете да клонирате DVD в ISO облик и DVD във VIDEO_TS директория при съответствие 1:1, като запазите всички менюта, надписи и езици. С усъвършенстваната технология за прекопирване на DVD към ISO ще избегнете ненужните процедури, с цел да постигнете по-добър резултат за по-кратко време.

3. Копиране на DVD в индивидуален MPEG-2 файл



Можете да копирате видео, аудио и данни от автентичен DVD диск и да ги смесвате в индивидуален MPEG-2 файл, който може да се възпроизвежда на конзоли PS3, Xbox и Wii и на тв приемници от USB флашка, даже да се редактира в Windows Media Center. Програмата поддържа бекъп на DVD заглавие/глава (Title/Chapter) и добиване на видео и аудио за съответна приложимост.

4. Запис на DVD и монтиране на ISO

Програмата включва вградени принадлежности за монтиране на ISO облик (ISO image mounter) и запис на DVD (DVD burner), благодарение на които WinX DVD Copy Pro може да инсталира DVD ISO облик и да запише ISO облик или VIDEO_TS директория на празен DVD диск. Докато инсталира ISO, програмата основава виртуален драйв, тъй че клонираният DVD ISO облик се виртуализира тъкмо като действителния диск, зареден в оптичното устройство.

5. Възстановяване на повредени/ARccOS неприятни браншове

Усъвършенствана технология, вградена в WinX DVD Copy Pro, възвръща в огромна степен развалени браншове. Тази опция е потребна при бекъп на остарели надраскани DVD , нечисти, износени и леко напукани дискове. Програмата може също да клонира DVD с неприятни Sony ARccOS браншове, основани съзнателно на DVD, с цел да попречат на елементарните принадлежности за клониране на DVD.

Широка съгласуемост и елементарно потребление

В допълнение към главните си функционалности, WinX DVD Copy Pro поддържа интервенции с всички видове DVD-та. Програмата е съвместима с всички районни кодове и е способна да клонира последните DVD-та с 99 заглавия и размер от над 40GB. Нещо повече, този програмен продукт работи бързо – 12-17 минути лишава копирането на DVD едно към едно, с високо качество и с дребна консумация на систематични запаси.

Програмата е лесна за потребление за консуматори от всяко равнище – както за начинаещи, по този начин и за напреднали, като за по-опитните са планувани гъвкави настройки за DVD бекъп – да вземем за пример, избор кой предпазен механизъм да бъде отстранен или броя на секторите за четене и прескачане при бекъп на read-ony DVD филми.

И по този начин, да обобщим главните функционалности на WinX DVD Copy Pro:

Можете да придобиете този отличен програмен продукт изцяло гратис – в границите на коледна акция доставчикът предлага като подарък WinX DVD Copy Pro – лицензно копие с цялостен достъп до всички функционалности на новата версия V3.9.1. Имайте поради, че безплатното копие не включва актуализиране до бъдещите нови функционалности на програмата. Ако желаете регулярни обновявания, можете да си купите лиценз за доживотна поддръжка на цена от $29,95 сега (намалена от $67,95).

Даунлоуд: WinX DVD Copy Pro
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР