Ползите за физическото и психическото здраве от тренировка са много:

...
Ползите за физическото и психическото здраве от тренировка са много:
Коментари Харесай

7 тренировки в YouTube, които ще ви вкарат във форма за лятото

Ползите за физическото и психическото здраве от подготовка са доста: нараснала сила, понижаване на напрежението, възстановяване на общото сърдечно-съдово здраве, в това число по-ниско кръвно налягане.

Кардио тренировките са изморителни, само че са и най-хубавият метод да натоварите цялото тяло. Ако ви липсва мотивация за кардио, пробвайте тези 7 тренировки и сигурно ще обикнете този вид тренировки: 

10-минутна HIIT подготовка за цяло тяло  

Десет извършения, по една минута на упражнение, без отмора сред тях: това можете да очаквате от тази подготовка. Ще започнете със скокове и ще стигнете до бърпита. Едно е несъмнено, тази подготовка ще ви изпоти. 

8-минутна HIIT подготовка

Треньорът Хедър Робъртсън води тази бърза подготовка , която се състои от два кръга по четири извършения. Има някои силови придвижвания, само че доминират кардио упражненията.

10-минутна кардио HIIT подготовка

Ако обичате упражненията със скачане, тази подготовка е тъкмо за вас. Тази интензивна кардио подготовка се състои от три кръга: скокове от клек, кросджак и полубърпи. Това е чисто кардио!

10-минутна кардио подготовка с подскоци

Тази подготовка е за хора, които в действителност обичат да скачат, защото това е в основата й. Скачане на въже, странични скокове и бърпита, има от всичко!

10-минутна кардио подготовка

Тази подготовка се състои единствено от 6 извършения, само че ще усетите напрежение във всеки мускул в тялото и ще бъдете много изморени най-после!

10-минутна кардио подготовка

Сидни Къмингс е супер известна в YouTube и има за какво. Нейните тренировки са елементарни, само че ефикасни и тази 10-минутна кардио подготовка не е по-различна. 

10-минутна кардио подготовка без скачане

Кардиото с ниска активност може да бъде също толкоз дейно, колкото тренировките, основани на скачане, и несъмнено е по-добро за ставите ви. Изберете темпото, което дава отговор на вашите благоприятни условия и се пригответе да се потите. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР