Полузащитникът на САЩ по футбол Тайлър Адамс направи интересното изказване,

...
Полузащитникът на САЩ по футбол Тайлър Адамс направи интересното изказване,
Коментари Харесай

Национал на САЩ: Паяците ме плашат повече от Англия

Полузащитникът на Съединени американски щати по футбол Тайлър Адамс направи забавното изявление, че се опасява повече от паяци, в сравнение с от Англия, написа организация АП. Двата отбора ще се изправят един против различен в петък в мач от Световното състезание по футбол в Катар. Англия започва стремително с безапелационна победа над Иран с 6:2, а Съединени американски щати направи тъждество 1:1 с Уелс.

Адамс, който е състезател на британския Лийдс, призна, че неговият тим е новобранец в идния дуел, само че добави, че не се опасява от конфликта.

“Англия е огромен тим, само че дали се опасяваме? Не бих споделил, че има доста неща, от които се опасявам, с изключение на паяците. И преди съм играл против такива огромни футболисти “, разяснява Тайлър Адамс.

“Ние също желаеме да покажем на какво сме способни и че футболът в Съединени американски щати се развива в вярната посоча “,  добави той.

“Приемаме с горделивост това, че ни дефинират за новобранци. Това няма никакво значение. Несъмнено сме изправени пред огромна опция. Тези мачове са същинска привилегия да излезеш на терена и да играеш против такива съперници. Уважаваме противника и евентуално това е взаимно, само че когато се реализират положителни резултати, хората демонстрират по-голям почит “, приключи Тайлър Адамс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР