Полузащитникът на Рубин Павел Могилевец не скри впечатлението си от

...
Полузащитникът на Рубин Павел Могилевец не скри впечатлението си от
Коментари Харесай

Съотборник на Попето в Рубин: Подаваш му топката и не мислиш повече

Полузащитникът на Рубин Павел Могилевец не скри усещането си от качествата на своите съотборници Кристиан Нобоа и Ивелин Попов. И тримата минаха в състава на руснаците през зимния трансферен прозорец.

" Доброто ни показване е плод на добра душeвност. Каквото вършим на подготовка, това се получава и в формалните мачове. Получават се комбинации, които треньорският щаб изисква от нас. Всички момчета се влагат на 100%. Така идват и резултатите. Никой не се задоволява с условията към себе си и това се отблагодарява. Както се подготвяш за мачовете, по този начин и ще играеш”, стартира полузащитникът за " Р-Спорт ".

" Кристиан е футболист от висока класа и прави работата си отлично. С погледа си върху играта той е един от най-хубавите, с които съм упражнявал. Същото важи и за Попов. Докато не упражнявате с тях, мъчно ще разберете какво е тяхното равнище. Това се случи и с Ивелин. Знаех, че е добър футболист, а когато стартира да тренира с нас и да играе в мачовете, разбрах, че Ивелин е футболист, който схваща футбола чудесно. Можете да му подадете топката и да не мислите повече”, разяснява Могилевец. Премиер Лига 27 кръг, неделя 22 април  Рубин 16:00предстои  Ростов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР