Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич заяви, че нищо не

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич заяви, че нищо не
Коментари Харесай

Матич: Юнайтед няма оправдание

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич съобщи, че нищо не може да послужи като оправдание на тима за разочароващото показване в реванша против Севиля и последвалото отпадане от Шампионската лига.

Севиля завладя "Олд Трафорд ", Юнайтед се наигра

„ Червените дяволи” бяха считани за безспорен любимец в конфликта против испанците, само че след 0:0 на „ Рамон Санчес Писхуан” нощес те позволиха загуба с 1:2 вкъщи. Така воденият от Жозе Моуриньо отбор изхвърча още на 1/8-финалната фаза, а португалецът занапред ще бъде подложен на критика за искрено отбранителния си метод макар потребността да се означи гол.

„ Нямаме никакво оправдание”, зави Матич пред клубния уебсайт. „ Имахме огромен мач против Ливърпул преди този момент и влязохме с високо самочувствие в този дуел, само че Севиля бяха по-добри от нас, тъй че си заслужиха успеха.”

Моуриньо: Няма време за драма

Юнайтед изостава с цели 16 точки от водача във Висшата лига Манчестър Сити, тъй че ФА Къп остава най-реалистичният им късмет за трофей през сезона. В четвъртфиналите на шампионата те срещат Брайтън, като мачът ще се играе в събота.

„ Трябва да забравим това проваляне, само че да забележим къде допуснахме неточности и да се убедим по какъв начин можем да се оправим по-добре. Трябва да гледаме към идния мач, който е значим за нас.”

„ Нужно е да се рефокусираме върху Брайтън, тъй като те са добър тим, а ние сме длъжни да спечелим. Знаем, че почитателите ни са тъжни от резултата против Севиля, по тази причина е нужно още веднъж да се върнем към победите”, приключи Матич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР