Полузащитникът на Левски Васил Панайотов определи предстоящото гостуване на Дунав

...
Полузащитникът на Левски Васил Панайотов определи предстоящото гостуване на Дунав
Коментари Харесай

Панайотов: Предстои ни един от най-важните мачове за сезона

Полузащитникът на Левски Васил Панайотов дефинира идното посещение на Дунав на четвъртфиналите в шампионата за купата на България като един от най-важните мачове на " сините " за сезона. Панайотов се разписа два пъти при триумфа с 4:0 над противника в Русе за състезание, само че той е уверен, че дуелът в петък ще бъде напълно друг.

" Предстои ни един от най-важните мачове за сезона. Задължително би трябвало да спечелим и да създадем още една крачка към трофея. Убеден съм, че Дунав ще подходи по друг метод и мачът няма да има доста общо с предходния. В срещите за купата най-важното е да елиминираш противника, а за нас успеха е от извънредно огромно значение. Надявам се да се представим добре и да продължим напред ", разяснява Панайотов.

Той отхвърли появилите се информации, че е отказал предложение на Левски да възобнови контракта си.

" Това безусловно не е правилно. Съжалявам, че замесват името ми в някакви интриги и то тъкмо преди толкоз значимия ни мач с Дунав. Въобще не съм получавал предложение от управлението да продължа контракта си. В момента и не мисля за това, тъй като съм съсредоточен само върху съответната ни цел, която е да продължим за купата ", разяснява Панайотов.

" И преди съм казвал, че желанието ми е да играя в Левски. Още когато бях младеж на клуба, желаех да се потвърдя в първия тим. Сега получих опция и давам всичко от себе си, с цел да оправдая доверието. Надявам, че съм потребен на тима ", сподели още той. Първа лига 20 кръг, събота 9 декември  Славия 1:1краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР