Полузащитникът на Интер и италианския национален отбор Николо Барела заяви,

...
Полузащитникът на Интер и италианския национален отбор Николо Барела заяви,
Коментари Харесай

Николо Барела: Вярвам, че европейският шампион и победителят в Южна Америка трябва да се класират директно за Световното

Полузащитникът на Интер и италианския народен тим Николо Барела съобщи, че счита за незаслужено европейският първенец и спечелилият в Южна Америка да не получават автоматизирано правото да вземат участие на международното състезание по футбол.

" Все още не съм гледал нито един мач на Световното състезание в Катар. Не е отминало това гигантско отчаяние, откакто не преминахме квалификациите. Казват, че резултатът на терена отразява действителността, само че аз считам, че този път резултатът беше неправдив. Сега се случи на нас, идващия път може да се случи на някой различен. Вярвам, че спечелилите в Европейското състезание и Копа Америка би трябвало да получат правото да играят на международното състезание ", сподели Барела, представен от " Гадзета дело спорт ".

Четвъртфиналите на международното състезание? Може би ще погледам малко. Ако някой от съотборниците ми завоюва, ще се веселя. Бих желал това да е Марсело Брозович, с цел да може да си отмъсти за провалянето във финала ( б.ред. - от Франция с 2:4 на Мондиал 2018) ”, сподели още Барела.

Италианският народен тим е настоящият европейски първенец, откакто завоюва Евро 2020, само че не съумя да се класира за Мондиала в Катар, откакто беше надвит от състава на Северна Македония в плейофите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР