Полузащитникът на Хатайспор и бивш национал на Гана Кристиан Атсу

...
Полузащитникът на Хатайспор и бивш национал на Гана Кристиан Атсу
Коментари Харесай

Откриха Кристиан Атсу жив, бори се за живота си в болница

Полузащитникът на Хатайспор и някогашен национал на Гана Кристиан Атсу е открит жив под руините на постройка в Хатай, оповестява вестник " А Бола ", представен от Българска телеграфна агенция. Информацията е доказана и от редица публицисти в западна Европа, вестник “Гардиън ”, както и цялата английска преса също.

Футболистът е откаран в болница поради пострадвания в десния крайник и затруднено дишане. Ацу беше в неопределеност след земетресението в Турция и Сирия. Трусовете убиха повече от 2000 души, а избавителните екипи издирваха с часове под руините Ацу и спортният шеф на клуба Танер Савут.

31-годишният ганаец означи надвит гол в добавеното време за Хатайспор в неделния мач от Суперлигата на Турция против Касъмпаша. Футболната асоциация на Гана също очакваше вести за играча.

“Молим се за национала на Гана Кристиан Атсу и жертвите на земетресението в Турция и Сирия. Продължаваме с напъните да установим контакт с формалните лица на Хатайспор и Турската футболна федерация, имайки поради сложната обстановка. Нашите мисли и молебствия са с Кристиан Атсу и нашите братя и сестри в Турция и Сирия. Оставаме с вяра за позитивни вести ”, се споделя в обява на централата в Туитър.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР