Полузащитникът на Дунав Русе Васил Шопов даде откровено и интересно

...
Полузащитникът на Дунав Русе Васил Шопов даде откровено и интересно
Коментари Харесай

Лидер на Дунав: Тази година подценихме нещата в Първа лига

Полузащитникът на Дунав Русе Васил Шопов даде искрено и забавно изявление за предаването „ Преди кръга “ по DIEMA SPORT. Халфът приказва за процесите в клуба след рокадата на треньорския пост и идването на Малин Орачев, който размени Веселин Великов.

Шопов призна, че не е изключено след края на сезона да смени клубната конюнктура и да премине в различен отбор, защото интерес към него не липсва.

През актуалната акция русенци изпитват съществени проблеми в Първа лига, сякаш постоянството в изявите на тима е огромният проблем за „ драконите “.

Дунав записа две победи над директни съперници напролет, само че по-късно позволи три следващи попадения, в които даже не съумя да означи гол.

„ Ситуацията е много пагубна за нас и клуба като цяло. Допуснахме три следващи загуби. Може би против ЦСКА не заслужавахме да загубим, само че там може би прекомерно се пренавихме. За мача с Пирин в Благоевград пък бяхме много изморени. Мачът с ЦСКА ни изигра неприятна смешка, тъй като дадохме всичко от себе си “, разяснява Шопов.

„ Според другите тимове в групата ние сме един от претендентите за изпадане. Няма какво да се лъжем и би трябвало да даваме всичко от себе си в плейофите. Почти несъмнено ще играем бараж за оставане предвид на резултатите. Мисля, че тази година подценихме нещата. Мислехме, че ще бъде по-лесно “, сподели още една от звездите на Дунав.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР