Полузащитникът на Челси Мейсън Маунт, който е юноша на клуба,

...
Полузащитникът на Челси Мейсън Маунт, който е юноша на клуба,
Коментари Харесай

Мейсън Маунт пред bTV: Да спечеля Шампионската лига бе най-голямата ми мечта

Полузащитникът на " Челси " Мейсън Маунт, който е младеж на клуба, показа пред bTV, че триумфът в Шампионската лига довечера е бил най-голямата му фантазия. Английският национал обаче счита, че към момента не е достигнал своето топ равнище и не сме видели най-хубавото от него.

" Челси " подвигна втората си купа от Шампионската лига, откакто записа най-малък триумф с 1:0 над " Манчестър Сити ". Победното попадение бе дело на Кай Хаверц, а прелестното извеждащо подаване пристигна точно от Маунт, сравняван с клубната легенда и някогашен управител на " сините " Франк Лампард.

Снимка: Getty Images

" Специално е да съм в този клуб. От шестгодишен това беше моята фантазия да печеля огромен трофей. Шампионската лига, от всички фантазии - е най-голямата. Аз съумях да я сбъдна довечера. след толкоз години на здрава работа, има нещо, от което да съм горделив. Работихме толкоз крепко през този сезон, доста е особено. Трудът ни се отплаща към този момент, като виждаме този орден. ", сподели Маунт.

" Не мисля, че към момента съм стигнал на топ равнище. Най-доброто от мен занапред следва да се прояви, още съм млад. Трябва да се развъртвам. Още по-гладен съм за триумфи, откакто завоювах този трофей. След двете провали във финала на ФА Къп, имах възприятието, че сме изгубили нещо доста съществено и си мислех, че може скоро да не спечелим огромен трофей. Ето, обаче, че той пристигна. Този сезон не би трябвало да бъде единствен. Трябва да се борим и за Висшата лига, да продължаваме да печелим. "

Снимка: Getty Images

" Да стана капитан на отбора би била огромна крачка за мен. " Челси " е в кръвта ми. От доста дълго време съм в този клуб. Да се надяваме, че ще продължим да печелим. Обичам този клуб и тези почитатели. Те не бяха повече от година по стадионите, само че пристигнаха на финала във ФА Къп, който ние спечелихме. Сега предстоят луди празненства! "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР