Полузащитникът на Челси Калъм Хъдсън-Одой даде интервю за Skay Sports,

...
Полузащитникът на Челси Калъм Хъдсън-Одой даде интервю за Skay Sports,
Коментари Харесай

Хъдсън-Одой: Надявам се да получа шанс в Челси

Полузащитникът на Челси Калъм Хъдсън-Одой даде изявление за " Skay Sports ", в което приказва за сезона до този миг и бъдещите си цели. Също по този начин трансферната цел на Байерн (Мюнхен) съобщи, че е благополучен при лондончани, макар че не получава доста игрово време от Франк Лампард и е почнал едвам две срещи в Премиър лийг през акцията.

“Винаги се усмихвам и това е значимо за мен. Харесва ми да се усмихвам и да съм положителен, без значение от обстановката. Старая се да дам най-хубавото от себе си за отбора, когато получа опция. Надявам се да получа своя късмет. Когато съм с топката, обичам да сътворявам колкото се може повече благоприятни условия, да променям фланговете и да работя бързо с топката,” съобщи юношата на лондончани.

Въпреки това Хъдсън-Одой се намира в добра форма в последно време и записа два гола и две асистенции в последните четири мача във всички шампионати за " сините ". Също по този начин крилото акцентира, че желае да се завърне в националния тим и се надява да бъде част от състава на Гарет Саутгейт за отсроченото за това лято Евро 2020.

" Искам да се върна в националния тим на Англия и да играя на Евро 2020, това е главната задача. Трябва да продължа да върша това, което върша. Ще се опитам да се подобря, само че Европейското състезание също е в главата ми ", съобщи Хъдсън-Одой пред " Sky Sport ". Договорът му с Челси е до лятото на 2024 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР