Полузащитникът на Брайтън Мойсес Кайседо най-вероятно ще напусне отбора през

...
Полузащитникът на Брайтън Мойсес Кайседо най-вероятно ще напусне отбора през
Коментари Харесай

В Брайтън се гласят да вземат повече от предложените от Арсенал 70 милиона за Кайседо през лятото

Полузащитникът на Брайтън Мойсес Кайседо най-вероятно ще напусне тима през летния трансферен прозорец, осведоми италианският публицист Фабрицио Романо. 

Челси, Арсенал и Ливърпул не престават да демонстрират сериозен интерес към играча и ще създадат нов опит да го вземат след края на сезона. По време на зимния трансферен прозорец управлението на „ чайките “ отхвърли оферти за Кайседо - 55 милиона евро от Челси и 70 милиона от Арсенал. 
 Агентът на Кайседо разяснява трансферния неуспех Агентът на Кайседо разяснява трансферния неуспех
Шефовете на Брайтън желаеха да задържи играча до последно, защото считат, че през лятото цената му ще бъде над 70 милиона евро. Близките до футболиста, също по този начин удостоверяват, че той е покрай прекосяване в един от първите три клуба във Висшата лига, които демонстрират интерес към него. 21-годишният еквадорец е в Брайтън от февруари 2021 година Споразумението му с тима е до лятото на 2025 година Той има 22 мача за британския клуб през този сезон, като означи един гол и направи една асистенция. Стойността на играча съгласно портала Transfermarkt e 38 милиона евро.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР