Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич претърпя успешна операция на ръката,

...
Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич претърпя успешна операция на ръката,
Коментари Харесай

Ракитич аут за два мача след операцията на ръката

Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич претърпя сполучлива интервенция на ръката, откакто счупи пръст в дуела с Рома от 1/4-финалите на Шампионската лига.

Ракитич със строшен пръст след фиаското в Рим

Хърватският национал игра в целия мач, който каталунците изгубиха с 0:3 и след общ резултат 4:4 в двата мача, плюс гол на непознат терен в интерес на "вълците ", отпаднаха от конкуренцията.

Ракитич ще пропусне идващите два мача на каталунците - домакинствота на Валенсия в събота и гостуването на Селта идният вторник. Хърватинът ще бъде на линия за финала за Купата на Краля на 21 април против Севиля.

Ракитич разгласява фотография в обществените мрежи от болничното заведение, в която му бе направена интервенцията. Към нея той написа: "Започваме с възобновяване след интервенцията на пръстта. Желанието ми е да бъда подготвен в най-скоро време и да продължа да се боря за поставените цели през този сезон. Благодаря на всички за известията! "

Empezando la recuperación tras la operación en el dedo. Con ganas de estar listo cuanto antes y pelear por los objetivos que nos quedan esta temporada. ¡Gracias por vuestros mensajes!
Starting the recovery to be fit as soon as possible. Thanks for your messages! #ForçaBarça
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР