Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил не съжалява за престоя си

...
Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил не съжалява за престоя си
Коментари Харесай

Месут Йозил не съжалява за престоя си в Арсенал

Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил не съжалява за престоя си в клуба. 32-годишният плеймейкър изпадна в недружелюбност при мениджъра Микел Артета и бе оставен отвън състава този сезон.

"Имаше доста възходи и спадове, само че в края не скърбя, че бях част от Арсенал. И в случай че би трябвало да бъда почтен, мачовете през февруари и март преди паузата поради пандемията ми донесоха доста наслада. Но след паузата нещата се трансформираха ", сподели Йозил в отговор на въпрос по време на сказка с почитатели в Туитър.

Йозил мина в Арсенал от Реал Мадрид през 2013 година и има 44 гола в 254 мача във всички шампионати за лондончани.

Играчът, който има контракт до края на сезона и съгласно информации получава по 350 000 паунда на седмична заплата, има оферти от турския Фенербахче и американския Държавна сигурност Юнайтед и може да напусне Арсенал още през зимния трансферен прозорец.

"Фенербахче е като Реал Мадрид в Испания. Най-големият клуб в страната. Всеки немец от турски генезис поддържа някой турски тим като дете в Германия. Моят беше Фенербахче. Има две страни, в които желая да играя футбол, преди да се откажа - Турция и Съединени американски щати. Ако отида в Турция, ще играя единствено за Фенербахче ", сподели още Месут Йозил.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР