Полузащитникът Клод Гонсалвеш от португалския елитен клуб Жил Висенте е

...
Полузащитникът Клод Гонсалвеш от португалския елитен клуб Жил Висенте е
Коментари Харесай

Лудогорец вече е уредил втори летен трансфер?

Полузащитникът Клод Гонсалвеш от португалския първокласен клуб Жил Висенте е второто несъмнено лятно попълнение на първенците от Лудогорец, заяви за Българска телеграфна агенция португалски управител.

Преди него с прелиминарен контракт разградчани си подсигуряваха подписа на вратаря Серджио Пад от нидерландския Грьонинген.

Гонсалвеш е на 27 години, от два сезона играе за сегашния си тим, а преди този момент е играл за френските Троя и Аячо, както и за португалския Тондела. През този сезон той има 29 мача и 1 гол в шампионата, както и четири мача и едно попадение за Купата на страната.

Футболистът е от разбъркан френско-португалски генезис, роден и израстнал на остров Корсика, където започва кариерата си в школата на локалния Аячо. Висок 173 сантиметра, Клод Гонсалвеш идва в Лудогорец като свободен сътрудник, защото договорът му с португалския Жил Висенте изтича през юни. Така разградчани са се възползвали от обстоятелството, че могат да го привлекат и към този момент са го обвързали с контракт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР