Получилият тежък удар с карантината по средата на сезона заради

...
Получилият тежък удар с карантината по средата на сезона заради
Коментари Харесай

България праща трима биатлонисти на европейското

Получилият тежък удар с карантината по средата на сезона поради инфектирани с ковид народен тим по биатлон ще има единствено трима участници на европейското в Душники Здрой (27-31 януари).

България ще бъде показана на полска земя от Милена Тодорова, Владимир Илиев и Владимир Оряшков. Милена и Владо в петък дадоха негативен резултат при тестванията за COVID-19 и възобновиха тренировки в Оберхоф. Оряшков не пътува за Германия и не бе под карантина.

Все още под такава в Оберхоф са Антон Синапов, треньорът Виталий Норицин и двама ваксмайстори. Останалите от групата на националния тим в Германия отпътуват за Италия, където в Риднаун ще бъде извършен лагер преди международното в Поклюка (Слвн) от 9 до 21 февруари. От биатлонистите това са Мария Здравкова, Даниела Кадева, Димитър Герджиков и Благой Тодев.

В Италия се чака да дойде и Александър Касперович. Наказанието на съветския основен треньор на националния ни тим да не участва на надпревари изтича в края на януари. Той го получи поради неспазване на противоепидемичните ограничения във Финландия.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР