Получихме няколко следи, но не бяха с интензитета, който очаквахме.

...
Получихме няколко следи, но не бяха с интензитета, който очаквахме.
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил: След обявата за 100 000 лева има няколко сигнала

Получихме няколко следи, само че не бяха с интензитета, който чакахме. Предполагам се дължи на обстоятелството, че аз персонално изключих всевъзможни екстрасенски варианти. Това съобщи пред Нова телевизия Мартин Боев – братът на изчезналия в Перник Емил Боев, който се търси от 10 дни.

По думите му, след обявяването на премията от 100 000 лева. са получени няколко сигнала, само че те не били „ годни “.

„ След 10-и ден откогато брат ми го няма, не мога да приема, че е липсващ безследно, пропаднал вдън земя. Всичко е било преровено радикално. Всеки на мое място щеше да се чуди по какъв начин може да изчезне човек, който е бил в нетрезво положение в различен град “, съобщи той.

Мартин изясни, че е оповестил премията за намирането на брат си, с цел да се сигурен, че е направил всичко по силите си.

„ Нямам варианти доста. Отчайвам се. Продължаваме да търсим с доброволните екипи. Просто желая да си покрия всички вероятни варианти. И парите и нищо друго няма значение, би трябвало да си върнем Емил “, сподели той.

По мотив изказванията, че премията в действителност може да се одобри като покана за откуп, той сподели: „ Ако такава е обстановката, просто желая брат си “.

Той изясни още, че самичък е стигнал до догатката, че Емил е похитен.

„ Абсолютно самичък стигнах до извода. В момента вариантите за това, че може да е отвлечен, са няколко. Не съм сигурен. Не желая да ги развъртвам. Просто се надявам сега да е някъде на топло, даже и заключен, да яде, и да може да се върне ”, сподели Мартин.

„ Готов съм - откуп и премия, както всеки сметне за вярно да го назова “, добави той.

Мартин удостовери, че след фрагментите от камера в Перник, на която се виждаше Емил, само че не ставаше ясно накъде е тръгнал, не е имало никаква същинска диря.

Включват се непрекъснато всеки ден нови хора, техника, увери той.

Относно полицейското търсене той сподели: „ Бих желал да се проверява по допустимо най-криминалния метод. Другите способи ги вършим към този момент “.

Мартин изясни, че не дава отговор персонално на оставения от него телефон за информация по отношение на брат му. „ Имаме човек, който седи 24 часа на телефон, инструктиран с доста характерни въпроси, който да каже дали става въпрос за Емил или просто някой юноша, който наподобява на него “.

„ В момента употребявам малко време да съм с татко ми и майка ми, тъй като те просто към този момент са на ръба. Не желая никой повече да изгубвам от необръщане на внимание “, съобщи той.

Според него, в случай че някой е навредил по някакъв метод на Емил, това надали е някой, който го е познавал преди този момент. Вероятността да се е спречкал с някой от неговите другари е безусловно нулева, счита той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР