Получи се нещо много странно – улицата влезе в парламента,

...
Получи се нещо много странно – улицата влезе в парламента,
Коментари Харесай

Рашидов към протестните партии: Улицата приключи, тук се носи отговорност

Получи се нещо доста необичайно – улицата влезе в Народното събрание, само че улицата не излезе от тези хора. Те привнесоха улицата в Народното събрание. Не може езикът в Народното събрание да е " Джипко Бибитков ". Това сподели в предаването " Неделята " по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

В момета анархията се постанова като парламентарен език. Това не трябва да бъде позволено. Пожелавам им да вземат в този момент властта. Бих посъветвал премиера Борисов да им даде властта, като върне мандата. Да управляваш е доста тежка отоворност. България е неповторим случай - спечелилият ще е съпротива на малцинството. Като вземат властта, тогава ще се следим. Улицата завърши, тук се носи отговорност. От първия ден в Народното събрание стартира площадната, а не парламентарната народна власт, съобщи Рашидов.

Искат Борисов да отиде в Народното събрание, с цел да го унижават. И аз да съм на неговото място, и аз няма да отида, с цел да еректират духовно хора, които и дърво не са посадили, акцентира депутатът от ГЕРБ.

По думите му и трите нови партии в Народното събрание са основани посредством политическо инженерство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР