получи одобрение на своя проект, с който ще бъдат осигурени

...
получи одобрение на своя проект, с който ще бъдат осигурени
Коментари Харесай

По проект: Нови съоръжения в Рибарското селище на Бургас

получи утвърждение на своя план, с който ще бъдат обезпечени профилирани пристанищни уреди за лодкостоянката в Рибарското населено място. Той се осъществя по Програмата за морско дело и риболовство и е част от тактиката за развиването на МИРГ „ Бургас - Камено “.
Лодкостоянката ще бъде оборудвана с модулни понтони. Механизмът за закрепването им разрешава те да бъдат местени без старания и да се инсталират на ново място според от потребностите за обслужване на плавателните съдове.
 Любители фотографи се събират на остров Света Анастасия Любители фотографи се събират на остров Света Анастасия
На 11 и 12 юни ви каним да се включите във вдъхновяващо вечерно премеждие, с опция за фотоси на фона на залязващото слънце и пре...
За сигурността на плавателните съдове ще се обезпечат специфични отбивни устройства – фендери. Те извършват ролята на буфер сред корпуса на плавателния съд и стената на кея и поемат ударите при контакт сред тях.
В рамките на плана се планува създаване на ремонтна работилница за риболовен лодки. Тя ще се намира в източната част на пристана. Сградата ще се състои от две елементи. Едната ще действа като ремонтно хале. В другата ще има офис-склад и сервизни пространства.
Лодкостоянката все още разполага с потенциал за 40 плавателни съда с дължина 12 метра. Целта на плана за съоръжение на оборудването е да се усъвършенства сигурността и изискванията на труд за риболовците. С обезпечаването на профилираното съоръжение ще бъдат обезпечени подобаващи условия за предпазване, поддържане и употреба на домуващите плавателни съдове при осъществяването на риболовната активност.
Оборудването на лодкостоянката се прави по план „ Подобряване на сигурността и изискванията на труд на риболовците посредством вложения в „ Специализиран пристанищен обект за обслужване на непромишлен лов на риба - място за временно  скривалище на риболовни кораби (покрита лодкостоянка) в акваторията западно от м. Рибарско пристанище (бивша м. Ченгене скеле), Община Бургас “ ДБФП № BG14MFOP001-4.062-0002-C01 по процедура BG14MFOP001-4.062 „ Рибарски пристанища, кейове за разтоварване, рибни тържища и покрити лодкостоянки на територията на МИРГ Бургас - Камено “, Mярка 1.8 “Рибарски пристанища, кейове за разтоварване, рибни тържища и покрити лодкостоянки “ от Стратегията за водено от общностите локално развиване на МИРГ „ Бургас-Камено “ финансирана от Европейския фонд за морско дело и риболовство посредством Програма за морско дело и риболовство 2014 - 2020.
 Над 150 танцьори и музиканти от целия свят - на фолклорен фестивал в Бургас Над 150 танцьори и музиканти от целия свят - на фолклорен фестивал в Бургас
Областният шеф на Бургас Мария Нейкова откри началото на конкурсната част от Международният фолклорен фестивал „ Атлиманска...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР