Получен е нов сигнал за фриволно поведение на преподавател от

...
Получен е нов сигнал за фриволно поведение на преподавател от
Коментари Харесай

Нов скандал в МУ! Преподавател към студенти: А-о-а-о-йес... Трябва да квичите! ВИДЕО 18+

Получен е нов сигнал за фриволно държание на учител от Медицинския университет в София.

Междувременно, втори абсурден клип с присъединяване на учител от МУ-София се появи, оповестява Bulgaria ON AIR. Действието се развива в онлайн час по анатомия. Главен воин в смущаващата сцена е помощник доктор Делчо Андреев.

"А-о-а-о-йес... това квичене, тъй като вие това желаете. Трябва да бъдете нещо велико. Вие сте цвета на човечеството и би трябвало да квичите ", споделя преподавателят. Следва реакция от студентка, която не желае да слуша повече.

Подобно отношение студентите получавали постоянно, настояват източници на малкия екран. Клипът от лекцията на доктор Андреев слага въпроса – изолиран случай ли е този жанр държание или нормална процедура за преподавателите в Медицинския университет?!

Припомняме ви, че в неуместна обстановка попадна и преподавателка по биохимия. След кат се появиха излъчи фрагментите с нейно присъединяване, във висшето заведение стартира инспекция, а в понеделник ще се организира ексклузивен ректорски съвет. Все още формален коментар от управлението на образователното заведение няма.

Част от студентите излязоха в отбрана на своята преподавателка, която се употребява с висок престиж измежду тях.

"Не считаме, че видяното е кой знае какъв брой фрапиращо, а още по-малко, че е задоволително съображение, с цел да загуби работата си един от най-отдадените преподаватели.

Особено в днешно време, всеки може и намира доста по-фрапиращи неща онлайн. Всъщност, в епицентъра на този „ скандал “ преди всичко е превъзнесеното отвращение на лицемери, и едвам на второ едната грешката на един човек. Според нас, случилото се е изключение, не предписание и не би трябвало да обезсмисля другояче съзнателната ѝ работа ", се споделя в позицията им.

Третокурсници обаче, поискали анонимност, описаха - една от групите е застрашена, че няма да приключи, заради съмнения, че е популяризирала видеото.

Скандалът в Медицинския университет бе коментиран и от министъра на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов.

"Не мога да го разясня... думата не ми идва! Аз също повеждам такива лекции на студенти по хируригия. Недоумявам. Кой е принципал... доколкото знам висшите учебни заведения са самостоятелни. Има ректор, има общо заседание като висш орган ", сподели той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР