Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своите нови модели

...
Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своите нови модели
Коментари Харесай

Genesis пуска три нови нископрофилни механични клавиатури

Полският бранд за гейминг външна страна Genesis анонсира своите нови модели клавиатури за гейминг – Thor 380, Thor 400 и Thor 401. И трите модела се отличават с функционалност, успеваемост и устойчивост, като главната разлика сред тях е в вида суичове, заложени от производителя.
Genesis Thor 380 RGB е механична клавиатура с Outemu Blue превключватели
Те се характеризират с отчетлива противоположна връзка с тактилно чувство при напън и гласовит клик. Genesis Thor 400 RGB от своя страна е оборудвана с червени Kailh суичове и е предопределена за тези геймъри, които избират линейни превключватели. Тези, които търсят клавиатура с добра противоположна връзка без ясно осезаем тон при клик, могат да се спрат на Thor 401 RGB, оборудвана с Kailh Brown суичове. Силата на активиране за този модел е към 45 g.

Всеки един от новите модели на Genesis разполага с RGB подсветка, алуминиево шаси и клавиши с невисок профил. Означенията върху клавишите са отпечатани с технологията “Double Injection ”, тъй че знаците да устоят на тестването на времето. а наличният N-key rollover механизъм се оправя безпроблемно със обстановки, когато са натиснати голям брой бутони едновременно. Потребителите могат да избират сред 13 светлинни режима, в това число PRISMO резултат.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР