Половите органи, шията, китките, ръцете... Ерогенни зони, които обичаме да

...
Половите органи, шията, китките, ръцете... Ерогенни зони, които обичаме да
Коментари Харесай

Вижте 5-те ерогенни зони, които често подценяваме

Половите органи, шията, китките, ръцете... Ерогенни зони, които обичаме да подтикваме, места, на които желаеме да бъдем докосвани. Именно докосването ни оказва помощ да преоткрием себе си и колегата в съкровен проект. Освен гореизброените ерогенни зони, има още няколко, които постоянно подценяваме, а не би трябвало. Вижте кои са.

Краката
Една от подценяваните ерогенни зони са краката. В реалност, пръстите и краката са доста чувствителни, тъй че докосването им може да докара до доста приятни чувства. В рефлексологията (алтернативна процедура, основаваща се на въздействието върху съответни области на краката и ръцете) се разпознават избрани точки, които са виновни за половата възбуденост. Един успокоителен масаж на краката с ароматно масло е превъзходен метод да откриете тези точки и да им въздействате.

Гърбът
Гърбът е друга обширна зона, където се концентрират нервните окончания. С помощта на пръстите си може да извършите няколко повтарящи се придвижвания по гръбначния дирек на колегата си. Следете неговите реакции, те ще ви покажат къде докосванията ви най-вече го възбуждат, като не забравяйте и за целувките по гърба. Отново благодарение на ароматно масло може да си извършите по един релаксиращ масаж, който освен да понижи напрежението, само че и ще усилва притока на кръв към таза.

Коремчето
Продължителното допиране и целуване на коремчето може да докара до оргазъм някои дами. Възбудата при тези докосвания е извънредно огромна, тъй като упованието сътрудникът ви да продължи по-надолу ви възбужда още повече.

Задните елементи
Докосването по дупето също може да бъде мощно възбуждащо и за двата пола. Леко пощипване, пърпорене, хапане, целуване... Остава единствено да изберете оня метод, който ще бъде възбуждащ за двама ви с колегата.

Мозъкът
Никак не се учудвайте, че мозъкът е ерогенна зона. Него може да стимулирате по разнородни способи, защото половото предпочитание се ражда тъкмо там. Така да вземем за пример, създайте сантиментална атмосфера, пробвайте се да поддържате контакт с очите, нанесете обичания си мирис, говорете нежно, обърнете внимание на храната и напитките, те са мощни афродизиаци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР