Половинката на Томислав Дончев стана една от най-коментираните жени в

...
Половинката на Томислав Дончев стана една от най-коментираните жени в
Коментари Харесай

Жената на Томислав Дончев стреля с боен пистолет

Половинката на Томислав Дончев стана една от най-коментираните дами в страната, откакто пусна статус в обществената мрежа, който гласи: „ Морковите за ромите са на приключване, време е за тоягата “, разбра HotArena.

Въпреки че мъжът й е от 8 години в политиката, за Светлана не се знае съвсем нищо. Истината е, че двамата нямат брак, без значение че отдавна живеят на фамилни начала и имат наследник. Съвпадение е, че носят идентични семейства и това постоянно заблуждава хората, че са семейство и по документи. Самата Светлана споделя, че суетата я ужасява и не е от дамите, които мечтаят непременно да се видят в булчинска рокля, само че годежен пръстен признава, че не би отказала, писа „ Ретро “.

Двамата с Томислав се срещнали на работен семинар. Вицепремиерът я впечатлил със характерното си възприятие за комизъм и я подложил на нетрадиционен тест, с цел да ревизира дали е точната половинка за него. Вместо да изпита кулинарните й умения, я предиздвикал да изкачи връх Ботев в изключително тежки метеорологични условия. Габровлийката се справила като експерт, а след това планинарството се трансформирало в тяхно общо занимание.

Катеренето напълно не е нейното само адреналиново увлечение. Полетите с делтапланер и стрелбата с военен револвер също й доставят наслаждение, въпреки че преди да хване оръжието за пръв път, била ужасена и уплашена. По-късно се оказало, че има извънредно прецизен мерник, на който биха завидели даже фрагментите на Академията на Министерство на вътрешните работи.

Все отново Светлана се увличала и по по-дамски занимания като хороскопите, в които нейната сестра Силва била експерт и въртяла лична астрологична адвокатска фирма.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР