Половината квота за България вече е продадена На традиционно скандинавско

...
Половината квота за България вече е продадена На традиционно скандинавско
Коментари Харесай

Премиера за Volvo XC40 Recharge на празника Санта Лучия

Половината квота за България към този момент е продадена

На обичайно скандинавско събитие, във връзка празника на светлината, Новото XC40 Recharge публично стъпи на българска земя. Първият електромобил на шведската марка беше посрещнат от българските медии, в компанията на присъщите за Санта Лучия гльок и джинджифилови сладки.

Volvo cars има амбициозни цели във връзка с устойчивостта. Новото XC40 Recharge е първото от редица електрически министър председатели, с които до 2025 година 50% от международните продажби на компанията ще бъдат електрически автомобили, а останалите 50% - хибриди.

XC40 Recharge е същински SUV – с мощна стойка и спортно лъчение. Високата позиция на седене, както и интелигентно проектирания интериор го трансформират в пълностоен фамилен автомобил. Верни на филисофията си, формата следва функционалността, Volvo дизайнерите са постигнали отличителна скандинавска визия с впечатляваща деловитост. Всичко в XC40 Recharge ще откри своето уместно място.

Първият Volvo електрически автомобил ще се предлага в две версии: P6 с един електромотор на предния мост и 231 к.с. мощ и P8 Twin с два електромотора, на предния и задния мост, и 408 к.с. мощ, с които XC40 Recharge форсира от 0 до 100 км за 4.9 секунди. Изцяло електрическият силов елемент обезпечава извънредно вдъхновяващо, тихо и изискано задвижване, с мигновен въртящ миг за бързо тръгване и гладко, линейно ускоряване при всевъзможни обороти.

Батерията от 78kWh разрешава електрически пробег до над 400 км и се зарежда елементарно и бързо – до 80% от потенциала за към 40 минути на бързозарядна станция.

Едно от скритите съкровища в XC40 Recharge e новата инфотейнмънт система. Разработена взаимно с Гугъл, тя обезпечава невиждана интуитивност и благоприятни условия за персонализиция. Освен всички Гугъл услуги и приложения, клиентите ще имат и актуализация по въздуха. Така ще могат да се любуват на последна версия програмен продукт, без да се постанова да посещават сервиз.

Едва ли ще е изненада за някой, че новото електрическо Volvo е и извънредно несъмнено. С богат набор от системи за дейна и пасивна безопоасност, автомобилът към този момент беше отличен с топ резултат, от най-взискателнaтa организация за проби в света - Американският осигурителен институт за пътна сигурност (IIHS).

Началната цена за XC40 Recharge е 98 800 лв. с Данък добавена стойност и включва за първи път Сервизен пакет за три години, покриващ регулярното сервизно обслужване и обикновено износващите се елементи, като предни и задни дискове, накладки, пера на чистачките. Автомобилът общоприетоо се предлага с 5 години гаранция и услугата Door to door.

Новата Volvo звезда идва и с промоционални схеми на финансиране, обезпечени от Мото-Пфое Лизинг, както и с новаторската форма Care, включваща наема на автомобила, зимни гуми, гражданска отговорност, каско, оборотен автомобил и всички детайли, съгласно желанията на клиентите.

Новото XC40 Recharge се радва на предстоящо въодушевен банкет у нас. Половината квотата е към този момент продадена и, въпреки че българският пазар на електрически автомобили към момента не е мощно развъртян, от Мото-Пфое залагат високи упоритости за модела.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР