Полковник Арно Белтрам Почина френският полицай, който се размени със

...
Полковник Арно Белтрам Почина френският полицай, който се размени със
Коментари Харесай

Почина френският полицай, разменил се за заложничка в супермаркет


Полковник Арно Белтрам

Почина френският служител на реда, който се замени със заложничка в супермаркета при терористична офанзива в Южна Франция в петък, предадоха международните организации.

" Полковник Арно Белтрам от жандармерията почина за страната си ", написа френският министър на вътрешните работи Жерар Колон в обществената мрежа " Туитър " в събота сутринта.

Арно Белтрам се предложи невъоръжен като замяна за жена, взета за пленник от 25-годишния нападател. Полковникът оставил включен телефона си по този начин, че полицията да може да слуша какво става вътре в супермаркета. Властите обявиха, че щом чули изстрели от вътрешната страна, решили да щурмуват, убивайки въоръжения нападател.

Белтрам беше тежко ранен и с неговата гибел починалите при вчерашното нахлуване стават четирима.

Групировката " Ислямска страна " пое отговорност за терористичния акт, който е най-кървавият, откогато Еманюел Макрон стана президент през май 2017 година

Генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш осъди терористичната офанзива в Южна Франция. Той е показал, че с помощта на дейностите на френските сили за сигурност са избегнати огромен брой жертви.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР