Полицията залови рецидивист зад волана. След четири присъди за алкохол,

...
Полицията залови рецидивист зад волана. След четири присъди за алкохол,
Коментари Харесай

След 4 присъди за алкохол: Мъж кара пиян за пети път и влезе в насрещното на АМ „Тракия“

Полицията залови рецидивист зад кормилото. След четири присъди за алкохол, водач е заловен да кара за пети път в пийнал, освен това в насрещното по автомагистрала  „ Тракия “. Книжката на мъжа ще бъде отнета и той ще бъде лишен от независимост от 1 до 5 години и ще получи санкция от 500 до 1500 лева

Кадрите демонстрират по какъв начин другите коли се пробват да избегнат преден удар

В ранните часове на 29 март по Автомагистрала „ Тракия “ кола е засечена да кара в посока Бургас в платното за София. След като е спрян в региона на село Цалапица, е открито, че водачът кара с с 1,54 промила алкохол.

„ Задържан е за 72 часа. В момента се намира в ареста в Пловдив. Очакваме през днешния ден да бъде направена химическа експертиза за концентрацията на алкохол в кръвта. Интересното е, че е осъждан многoкратно за шофиране след приложимост на алкохол. Това се случва от 2015 година насам “, сподели зам.-районният прокурор на Пловдив Атанас Илиев.

Нарушителят е 66-годишен мъж, без нарушавания на пътя

Обясненията на водача били, че се е объркал. 

„ Съжалява за осъщественото, моли за благосклонност. Дори да е изпуснал ръкава, както твърди, и да е влезнал в ръкава за София, напълно умишлено е направил противоположен завой и е тръгнал в посока Бургас. Наказанието в съответния случай е единствено едно – отнемане от независимост дейно “, допълниха от прокуратурата. 

Според създателя на клиповете джипът не стопира и минава на алено на огромно кръстовище

Разследването по случая е завършило през вчерашния ден. Очаква се делото да влезе в съда през днешния ден или на следващия ден.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР