Полицията задържа сина на убитата възрастна жена в Пазарджик.40-годишният мъж

...
Полицията задържа сина на убитата възрастна жена в Пазарджик.40-годишният мъж
Коментари Харесай

Извънредно! Арестуваха изрода, обвинен в жестокото убийство на собствената си майка

Полицията задържа сина на убитата стара жена в Пазарджик.

40-годишният мъж е упрекнат за грубо ликвидиране на своята майка, осъществено през вчерашния ден по обяд на ул. „ Дойран “ в Пазарджик. Главният обвинен за зверското закононарушение Данаил Машев се укриваше дълго време.

74-годишната жена беше открита мъртва от брачна половинка си. Той подал и сигнал на 112.

При започване на следствието и огледите се разбра, че полицията го търси и че той се пробва да се укрие. По-късно обаче е открит на територията на пазарджишко село и е преведен в ареста.

Работата по случая продължава под управлението на проверяващ служители на реда. За случилото се е осведомена Окръжна прокуратура в град, заяви представителят на полицията Мирослав Стоянов.

Сигналът за убийството е постъпил в към 12 ч., по първични данни е имало следи от принуждение по натрупа на дамата, а позвъняването е било от нейния брачен партньор. Незабавно на място са били изпратени екипи и е почнало издирването на сина на 74-годишната жертва. По данни на полицията синът редовно е употребявал опиати.

Дали в действителност той е причинител на нечовешкото ликвидиране, ще покаже следствието. В момента текат огледи на мястото на престъплението.

40-годишният мъж има престъпни регистрации, потвърдено е наркозависим, а съгласно негови съседи е и с забележими психологични отклонения. Той е прочут на пазарджиклии с това, че обикаля всекидневно улиците и проси пари. Пристрастрен е към опиати, а държанието му постоянно е доста необичайно, декларират хора, които го познават.

Привеждан е нееднократно в дом за специфични грижи, откъдето е бягал, оповестява „ Марица “.

В момента се правят огледи на мястото на престъплението. По случая работят криминалисти, оперативни служащи и охранителни служители на реда.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР