Полицията във Видин залови 15-годишен младеж, откраднал две коли в

...
Полицията във Видин залови 15-годишен младеж, откраднал две коли в
Коментари Харесай

15-годишен открадна кола, хванаха го, същия ден открадна втора

Полицията във Видин залови 15-годишен юноша, откраднал две коли в един ден, съобщи „ Фокус”, като се базира на ОДМВР в дунавския град. Впечатляващото в тази ситуация е, че сред двете дръзки закононарушения има интервенция на полицията.

Вчера минути след 8 ч. бил получен сигнал за незаконно отнета „ Опел Астра” без регистрационни табели в кв. „ Нов път”. В 9 ч. возилото към този момент било намерено на друга улица в квартала. Полицията открила и причинителя.

В 22:30 часа на същия ден видинчанка алармирала в полицията, че незнайно лице влезнало в магазина ѝ на ул. „ Христо Ботев”, до момента в който тя била пред комерсиалния обект, и откраднало мобилния ѝ телефон и контактния ключ на колата ѝ. Вещите били оставени от нея на рафт до касата.

След като открила неналичието им, дамата видяла, че и колата, паркирана пред обекта, я нямало.

Полицията намерила и този автомобил – със спукана предна гума и счупена джанта, на надлеза на ул.„ Цар Иван Асен ІІ” в града.

Униформените още веднъж стигнали до младежа, който предал ключа на колата. Мобилният телефон пък бил върнат от пълновръстен видинчанин, който декларирал, че по-рано същата вечер го е купил от момчето.

Серийният апаш е под полицейска протекция. Работата по случая продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР