Полицията във Великобритания е определила шест мача от Висшата лига,

...
Полицията във Великобритания е определила шест мача от Висшата лига,
Коментари Харесай

Мачовете на Ливърпул на неутрални терени

Полицията във Англия е определила шест мача от Висшата лига, за които има терзания и има предпочитание те да се състоят на неутрални игрища. Органите на реда през вчерашния ден осведомиха шефовете на шампионата, че нямат проблеми с това множеството дуели да се играят на домакинските игрища. Те обаче са отличили някои от срещите като по-опасни по повод събиране на по-големи групи хора.

Списъкът на полицията включва: Манчестър Сити - Ливърпул, Манчестър Сити - Нюкасъл, Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед, Нюкасъл - Ливърпул, Евертън - Ливърпул и дуелът, в който Ливърпул ще стане първенец.

GMP have requested that Manchester City v Liverpool, Manchester City v Newcastle and Manchester United v Sheffield United move to neutral venues, if the Premier League returns. #ManCity #MUFC pic.twitter.com/HVvQX7bU3y
— BBC RM Sport (@BBCRMsport) May 29, 2020
Вчера бе взето решение Висшата лига да бъде обновена на 17 юни с два отсрочени мача, а цялостен кръг ще бъде изигран в уикенда на 20-21 юни. В началото на процеса по рестартиране на шампионата се обсъждаше хрумвания всички срещи да бъдат на неутрални терени, само че част от тимовете се възпротивиха.

В листата с мачове с по-голям риск може да попаднат и още. Според " Таймс " се разискват общо 12 дуела. На този стадий в него няма срещи от борбата за оцеляване, само че в случай че се стигне до сериозно значим дуел в дъното на таблицата и той може да се реалокира на различен стадион.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР