Полицията във Велико Търново проверява сигнал за спор за паркиране

...
Полицията във Велико Търново проверява сигнал за спор за паркиране
Коментари Харесай

Полицията проверява спор за паркиране

Полицията във Велико Търново ревизира сигнал за спор за паркиране в региона на крайпътно заведение на околовръстния път на града, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Установени са колите (с варненска регистрация), притежателите и ползвателите им. Служители от регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи във Велико Търново и Варна работят по изясняването на случая, прецизират от полицията.

Сигналът е подаден от политолога Иво Мирчев, описа той в ефира на Би Ти Ви. Пътувайки от София за Варна преди два дни, той взема решение да спре в крайпътно заведение до Велико Търново, само че се оказва, че на паркинга няма места: две лимузини са заели пет паркоместа, а осем охранители са обкръжили заведението.

" Помолих напълно възпитано да реалокират едната лимузина, с цел да мога да паркирам, което явно развесели индивида, който помолих – един от охранителите. Каза ми по-добре да изчезвам, с цел да не стане по-лошо ", описа Мирчев. " Не считам, че това е обикновено, имаше хора, чужденци, деца – гледаха, питаха какво се случва ", добави той.

Той е подал сигнал незабавно на 112. Изчакал 40 минути, само че полиция тя по този начин и не пристигнала.

" От регионалната дирекция прецизираха, че на тел. 112 и в дежурната част на регионалната дирекция не е получаван сигнал за сходно нарушаване ", се споделя в отговор на Министерство на вътрешните работи до Би Ти Ви.

Мирчев обаче даде запис на диалога, от който се чува по какъв начин оповестява за заканите и му дават отговор, че сигналът е предаден на полицията.

Мирчев добави, че откакто е разгласил фотосите във фейсбук профила си, са последвали мнения от вида: " Оставете ги тези в Търново, вижте какво става в моя град ". " Фактите са, че Министерство на вътрешните работи не работи, не спомага и макар че сигурно в него има положителни експерти, явно не се ръководи добре ", разяснява той.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР