Полицията в сръбския град Крушевац арестува 35-годишна жена, заподозряна, че

...
Полицията в сръбския град Крушевац арестува 35-годишна жена, заподозряна, че
Коментари Харесай

Сръбкиня отвлече бебе, излъга бившия си, че е негово

Полицията в сръбския град Крушевац арестува 35-годишна жена , обвинена, че отвлякла 40-месечно бебе и го занесла при някогашния си сътрудник. Както сама обяснила, направила е това, тъй като е желала да си върне любовта му, оповестяват сръбските медии.

Жената показала на колегата си бебето като техен наследник.

" Съдейки по всичко, дамата от няколко месеца е кроила проект по какъв начин да си върне някогашния сътрудник. Търсила е работа като детегледачка , с цел да може да показа детето като свое. Преди няколко дни я наела една майка, която имала момченце на 40 дни ", споделя източник на вестник " Телеграф ".

Заподозряната споделила през вчерашния ден, че ще излезе с бебето да го разноски. Тогава занесла детето в дома на някогашния си сътрудник. Уплашената майка се обадила в полицията и съобщила за изгубването на детето .

" Заподозряната споделила на някогашния си сътрудник, че родила преди месец и половина и това е техният наследник. Полицията прекъснала опитите ѝ да го убеди в тази история, като влезнала в къщата и арестувала дамата. Тя незабавно признала всичко. Разпитан е и някогашният ѝ сътрудник , който удостоверил, че са имали връзка, само че не знаел нищо за нейна бременност ", написа " Телеграф ".

Полицията в Крушевац заяви през вчерашния ден, че с бързи и ефикасни дейности е намерила 40-дневно бебе, чиято майка съобщила, че е изчезнало.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР