Полицията в Пловдив разследва случая около откритите тела в пловдивския

...
Полицията в Пловдив разследва случая около откритите тела в пловдивския
Коментари Харесай

В Пловдив полицията разследва убийство и самоубийство

Полицията в Пловдив проверява случая към откритите тела в пловдивския квартал " Кичук Париж ". Припомняме, през вчерашния ден в частно жилище бяха открити телата на мъж и жена.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, като главната версия по случая е ликвидиране с последвало самоубийство.

Според наличната все още информация по случая двете тела са били открити от брата на починалия мъж.

Преди обяд през вчерашния ден братът на открития мъртъв мъж (32-годишния Р. Х.) получил позвъняване от дамата (другата жертва), с която Р. Х. съжителства. Той не съумял да отговори на позвъняването. Впоследствие опитал неколкократно да се свърже с дамата по телефона, само че тя не дала отговор на повикванията. Той опитал да се свърже и с брат си, само че той също не отговарял.

Братът на Р. Х. се тормозил и към 15.30 часа отишъл до жилището, който се обитавал от двете жертви и 13-месечната им щерка. Той имал ключ и се опитал да отключи, само че не съумял, тъй като отвътре на врата имало подложен ключ. Братът също по този начин чул детски рев. Мъжът незабавно извикал ключар, който бързо се отзовал на мястото и съумял да отвори вратата.

При отварянето на вратата ключарят и братът на Р. Х. видели мъртвец на човек в стаята против вратата. Братът на Р. Х. незабавно се втурнал да търси детето и го взел със себе си, след което той с детето и ключарят напуснали мястото на престъплението и извикали полиция.

Сигналът до Министерство на вътрешните работи е подаден в 16.08 часа от ключаря. Незабавно по-късно към мястото е изпратен екип от проверяващи служители на реда. На място криминалистите открили, че вратите и прозорците в жилището са затворени и няма след от щурм.

Те открили и двете жертви. Жената била открита да лежи по тил. Тя имала порезна рана на шията и защитни рани по ръцете. 32-годишния Р. Х. лежал по лице, като в дясната си ръка държал огромен кухненски нож, който бил забит в шията му. Смъртта на двамата е установена от медици.

Към момента на мястото са осъществени голям брой следствени дейности. Извършени са огледи на местопроизшествието и са разпитани очевидци. Назначени са и спомагателна съдебно-медицинска, биологична, дактилоскопна и химически експертизи.

Разследването по случая продължава. Детето на двамата се намира при близки. Водещата версия, по която работи полицията, е ликвидиране с последвало самоубийство. Предполага се, че 32-годишният Р. Х. съзнателно умъртвил жена си, след което поставил край и на личния си живот.

Образуваното досъдебно произвеждане е за ликвидиране, осъществено с особена свирепост и по изключително непосилен метод. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР