Полицията в Ню Йорк арестува 37 годишен мъж, който влязъл

...
Полицията в Ню Йорк арестува 37 годишен мъж, който влязъл
Коментари Харесай

Предполагаем опит за палеж на катедралата Свети Патрик в Ню Йорк

Полицията в Ню Йорк арестува 37 годишен мъж, който влезнал в катедралата Свети Патрик с две туби бензин, запалителна течност за барбекю и запалки. Властите оповестиха, че е прекомерно рано да се приказва за тероризъм, претекстовете на обвинения към момента се обясняват.

Заподозреният бил спрян от защитата, а част от горивото, което носел, се изляло пред вратата на църквата. Пред пристигналите служители на реда той декларирал, че микробусът му е останал без бензин и минава през храма косо, с цел да стигне до него. Арестът е осъществен откакто станало ясно, че резервоарът не е празен. Полицията дефинира случая като " доста подозрителен ".
Джон Милър - полиция на Ню Йорк: Прибавете подпалването на знакови обекти у нас и пожара в Нотр Дам тази седмица, както и целия звук към тези събития.
Тази седмица 21-годишен мъж бе упрекнат в закононарушения от ненавист за подпалването на три афроамерикански църкви в Луизиана сред 26 март и 4 април. Храмът " Свети Патрик " е седалище на католическия архиепископ на Ню Йорк. Сградата е издигната през 1878-ма. След последните възстановителни работи са конфигурирани системи за напръскване на вода, а дървеният покрив има обшивка за закъснение на горенето.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР