Полицията в Нидерландия откри в отсека на колесника на самолет

...
Полицията в Нидерландия откри в отсека на колесника на самолет
Коментари Харесай

Пътник без билет оцеля след 11- часов полет в колесника на самолет

Полицията в Нидерландия откри в отсека на колесника на аероплан пасажер без билет , който е пропътувал дистанцията от Южна Африка до Амстердам .
Властите оповестяват, че към момента не е сигурна по какъв начин беглецът е попаднал на борда на полет на KLM от Южна Африка до летище " Схипхол ".

Те настояват, че мъжът е в устойчиво положение в болница, откакто е бил открит в предния колесник на самолета , който е летял от Йоханесбург до Амстердам през Найроби.

Органите на реда обаче желаят да беседват с него, с цел да открият самоличността му и дали е възнамерявал да остане в Нидерландия или да отиде в друга страна.

" Разследваме няколко неща, като да вземем за пример националността му и точната му възраст ", съобщи пред Euronews Робърт ван Капел, представител на Кралската военна полиция на Нидерландия.

" Той е на възраст от към 18 до 30 години и знаем, че е пристигнал от Южна Африка и е имало прекъсване в Кения, само че каква е националността му, е нещо, което се надяваме да разберем през днешния ден.

" Провеждаме следствие за нелегално прекосяване на границата или контрабанда на хора, тъй че чакаме да разберем дали се е качил самичък в самолета или някой му е оказал помощ. "

Полетът от Йоханесбург до Амстердам, дълъг 9000 км, лишава към 11 часа , само че нередовните пасажери при полетите до Нидерландия са необичайност.

През 2021 година кенийски младеж оцеля при къс полет от Лондон до летище Маастрихт в колесника на товарен аероплан, а предходната година граничната полиция откри тялото на нигериец в ходовата част на аероплан, дошъл в Амстердам.

" В множеството случаи, когато открием някого в самолета, нормално той не оцелява при такова пътешестване, само че това е неповторимо “, акцентират управляващите в Нидерландия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР