Полицията в британския град Манчестър издирва куфара на терориста Салман

...
Полицията в британския град Манчестър издирва куфара на терориста Салман
Коментари Харесай

Полицията в Манчестър издирва куфара на терориста Абеди, зове гражданите да не го доближават (СНИМКА)

Полицията в английския град Манчестър търси куфара на терориста Салман Абеди, обвинен в осъществяването на атентата след концерта на Ариана Гранде и прецизира информацията, обвързвана с местонахождението му в интервала 18-22 май. „ Продължаваме да следим последните стъпки на Абеди, по-специално ни интересува къде е бил в интервала 18- 22 май. Публикуваме и фотография, на която Абеди влачи огромен куфар и фотография на сходен куфар. Известно ни е, че е посещавал един от регионите в града, а по-късно е бил в центъра с този куфар. Виждали ли сте го с този куфар в интервала 18- 22 май и къде сте го виждали”, се споделя в известие, оповестено в Туитър акаунта на полицията.



На фотографията мъж, облечен в тъмносиво късо яке и сива бейзболна шапка, влачи огромен наследник куфар на четири колела. От полицията означават, че по време на атентата Абеди не е бил с този куфар.

„ Нямаме учредения да считаме, че куфарът съставлява заплаха, само че в случай че имате информация за него, позвънете на антитерористичната „ гореща линия”. Не се приближавайте до куфара, в случай че го видите, позвънете в полицията”, се споделя още в известието.

При атентата в „ Манчестър Арена” от 22 май починаха 22 души, измежду които 12 деца. Над 50 души към момента са в болница. Отговорност за атентата бе поета от терористичната формация „ Ислямска държава”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР