Полицията успя да задържи футболния хулиган, който рани с бомбичка

...
Полицията успя да задържи футболния хулиган, който рани с бомбичка
Коментари Харесай

Ето го 25-годишният Йордан Исаев, арестуван за хвърлената бомбичка, която рани полицайка

Полицията съумя да задържи футболния гамен, който рани с бомбичка двама служители на реда по време на дербито ЦСКА – „ Левски” в сряда. От тогава Министерство на вътрешните работи търсеше причинителя.

Задържаният е Йордан Исаев, на 25 години. Той се е предал непринудено и е арестуван за 72 часа.

За това действие го грозят до 15 години затвор.



25-годишният Йордан Исаев не е бил прочут на полицията. Няма престъпни регистрации, нито пък е бил осъждан. Той е част от твърдото ядро на агитката на „ Левски”, оповестява БТВ.



Късно нощес е отишъл в Столична дирекция на вътрешните работи дружно с юрист. След като самоличността му е била изяснена от полицията, обвиненият се е укривал, само че диалог по телефона с проверяващите го е предиздвикал да се съобщи. Исаев не е измежду в началото арестуваните 40 души след края на мача в сряда. В процеса на следствието излиза наяве, че 25-годишният почитател е разказал на свои близки за стореното още преди да бъде задържан.

Задържаният разказал, че бомбичката и маската му били дадени от чужд.



От думите на проверяващите стана ясно, че видеонаблюдението на стадиона не е помогнало изключително при разкриването на причинителя. Законът пък спъвал съответната защита на дербитата.

Все още съществува риск за зрението на едното око на ранената полицайка Гергана Зашева, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР