Полицията спипа крадци рецидивисти, точили гориво и задигали стока от

...
Полицията спипа крадци рецидивисти, точили гориво и задигали стока от
Коментари Харесай

Арестуваха крадци, ошушкали тирове във видинско

Полицията спипа крадци рецидивисти, точили гориво и задигали стока от задгранични тирове в региона на видинското село Медовница, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В нощта на 29 против 30 ноември от резервоара на влекач „ Мерцедес Бенц “ с румънска регистрация, паркиран на улица в Медовница, незнайни лица източили 400 литра дизелово гориво. В хода на подхванатите оперативни дейности причинителите на кражбата – 20-годишен юноша от селото и 26-годишен с престъпни регистрации от Гара Орешец, били хванати и арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. Част от откраднатото гориво е открито и конфискувано. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

На 30 ноември в ареста на районното в Белоградчик е арестуван и 22-годишен престъпно проявен гражданин на Гара Орешец, който е направил кражба на стотици консерви от полуремарке на полски товарен камион, паркиран в отбивка на основен път Е-79 (в непосредственост до Димово). В дома на мъжа проверяващите разкрили и иззели част от откраднатите консерви. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР