Полицията разкри убийството на изчезналата преди 9 дни Десислава Стоянова,

...
Полицията разкри убийството на изчезналата преди 9 дни Десислава Стоянова,
Коментари Харесай

Извършителят на убийството в Сопот е направил частични самопризнания

Полицията разкри убийството на изчезналата преди 9 дни Десислава Стоянова, военослужеща в 61-а Стрямска бригада в Карлово. Това оповестиха от прокуратурата и полицията в Пловдив. Тялото на дамата е намерено в дома на неин другар край Сопот. За причинител на закононарушението се сочи някогашният боен Светослав Каменов.

Пловдив Сопот

Каменов е направил частични признания. Самият той е показал мястото, където е скрил тялото на Десислава Стоянова. Той е арестуван от полицията във врачанското село Зверино, където се укривал през последните дни.
Румен Попов - областен прокурор: Задържаният е някогашен военнослужещ. Участвал е в три задгранични задачи като рейнджър. В Ирак по първичните данни е един от потърпевшите в задачата ни в Кербала.
Светослав Каменов е осъждан неведнъж. От полицията оповестиха, че убитата е дала автомобила си на Каменов, с цел да го ремонтира. Той обаче го е откарал в автоморга, с цел да вземе сумата от предаването му. Мотив за закононарушението е скандал сред Каменов и Десислава за колата, само че не се изключват и други версии. Няма данни обаче те да са били в интимни връзки - оповестиха от прокуратурата.
старши комисар Атанас Илков - шеф на ОД на МВР-Пловдив: Относно психическото му положение занапред ще се открива от експертизите, които ще бъдат назначени по досъдебното произвеждане. Към сегашния миг нямаме данни да е бил настаняван в психиатрично заведение и да е бил лекуван от някакво психиатрично заболяване.
За закононарушението някогашният боен може да получи до 20 години отнемане от независимост, в случай че не бъде упрекнат по-късно за ликвидиране, осъществено с особена свирепост.
 Неуредени финансови връзки са евентуалният претекст за убийството в Сопот Неуредени финансови връзки са евентуалният претекст за убийството в Сопот
Най-вероятният претекст за убийството в Сопот на 40-годишна военнослужеща от 61-ва Стрямска механизирана бригада Карлово е неуредени финансови взаимоотно...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР