Полицията на Словакия съобщи, че е застреляла 22-годишен мъж, извършил

...
Полицията на Словакия съобщи, че е застреляла 22-годишен мъж, извършил
Коментари Харесай

Нападател с нож уби човек в училище в Словакия и беше застрелян от полицията

Полицията на Словакия заяви, че е застреляла 22-годишен мъж, направил нахлуване с нож в учебно заведение в северния град Врутки, на 220 км от Братислава, съобщи Ройтерс.

Убит е заместник-директорът на учебното заведение, който бил намушкан на няколко места, до момента в който се опитвал да защищити с тялото си учениците.

Петима души са ранени, в това число двама възпитаници. Състоянието на една учителка е тежко, показва братиславската телевизия " Йой ".

Нападателят бил убит от полицията, откакто избягал от учебното заведение, което се намира в жилищен квартал. Директорът на полицията Милан Лучански съобщи, че съгласно силите на реда причинителят е някогашен възпитаник.Той влезнал в учебното заведение, като разрушил стъклена врата. " След това някои членове на учебния личен състав се пробвали да му преградят пътя и да го спрат, и той употребявал нож, който носел със себе си ", добави Лучански.

След като умъртвил заместник-директора и ранил човек от защитата, нападателят влезнал в класна стая, където ранил съществено учителка и двама възпитаници, на които нанесъл голям брой удари с нож, преди да избяга. По данни на телевизия ТАЗ с изключение на нож, мъжът употребявал и револвер.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР