Полицията на Северна Македония е пресякла международен канал за търговия

...
Полицията на Северна Македония е пресякла международен канал за търговия
Коментари Харесай

Разбиха канал за контрабанда на марихуана за 150 хил. евро в Северна Македония

Полицията на Северна Македония е пресякла интернационален канал за търговия с марихуана, като е задържала контрабандна пратка на стойност към 150 000 евро и е арестувала пет лица от Гевгелия, Валандово и Струга, от които двама някогашни сътрудници на министерството на вътрешните работи.
Акцията е резултат на следствие, почнало предишния месец от престъпната полиция и отдела за битка с проведената престъпност. В хода на следствието е бил наблюдаван интернационален канал за трафик на марихуана от Албания през Северна Македония към Гърция, проведен от жител на град Гевгелия.
В известието на Министерство на вътрешните работи на Република Северна Македония се споделя, че на 22 юли 2021 година са арестувани два автомобила, като в един от тях са били открити три торби с 54 пакета марихуана.
В съгласуваност с полицейските органи в Струмица, Охрид и осъществени обиски в регионите на Гевгелия, Валандово и Струга, са арестувани двама някогашни сътрудници на Министерство на вътрешните работи, огромен брой мобилни телефони със СИМ карти, както и две ловни пушки без разрешителни, револвер и боерипаси.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР