Полицията на окръг Вентура, щата Калифорния, обяви, че приема за

...
Полицията на окръг Вентура, щата Калифорния, обяви, че приема за
Коментари Харесай

Обявиха Ная Ривера за мъртва - slava.bg

Полицията на окръг Вентура, щата Калифорния, разгласи, че приема за починала американската актриса Ная Ривера, която преди няколко дни изчезна в локалното езеро Пиру, заяви уеб сайтът TMZ.

Властите на окръга анулираха избавителната интервенция – сега те търсят тялото на актрисата. Действията им обаче са затруднени от мътната вода, дърветата и мръсотията на дъното на водоема. От полицията означават, че се чака тялото на звездата да изплува на повърхността в границите на идващите 7-10 дни.

Окръжният шериф разгласява записи от камерите за видео наблюдаване, които демонстрират, че Ривера и нейният 4-годишен наследник паркират кола покрай кея и по-късно наемат лодка. Синът на 33-годишната актриса – Джоузи Холис Дорси, бе открит да спи в лодка на езерото на 9 юли.

Детето споделило на полицията, че майка му скочила във водата и не се върнала.
Ния Ривера, в чиито вени тече афроамериканска, немска и пуерториканска кръв, е известна най-много от присъединяване си в сериала "Клуб Веселие ", в който играе мажоретката Сантана Лопес.

През 2011 година порталът AfterEllen назова актрисата най-сексапилната жена в света. През 2013 година тя издаде сингъла Sorry, записан с рапъра Big Sean.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР